Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline si busuioc.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rosii cherry
  • 300 g mozarella
  • 1 lingurita busuioc
  • Ulei de masline
  • Frunze de busuioc
  • sare

Mod de preparare

Rosiile cherry se taie jumatati, mozarella se taie cubulete. Se amesteca rosiile cu mozarella intr-o salatiera potrivita. Se adauga busuiocul si uleiul de masline si se asezoneaza cu sare. Apoi se amesteca. Optional se poate orna cu frunze de busuioc .


Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...