Salata cu ton si legume

O salata satioasa si care se prepara rapid daca ai toate ingredientele la indemana!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva fasole rosie boabe
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 capatana salata verde
  • 1 conserva ton maruntit/bucati
  • ulei de masline
  • sare, piper dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 100 g telemea de vaca
  • crutoane

Mod de preparare

Se spala salata verde, se scurge bine de apa si se rupe in bucati mai mici. Se pune intr-un bol incapator. Se desfac conservele de porumb si fasole si se scurg bine apoi se adauga peste salata. Ardeiul rosu se spala si se taie cubulete. Se amesteca impreuna, adaugand sare si piper dupa gust. Conserva de ton se scurge bine de ulei, apoi se pune peste legume. Se amesteca, se mai condimenteaza daca este necesar, se pune zeama de lamaie dupa gust si ulei de masline. Se prajeste intre timp o felie de paine apoi se taie cubulete. La fel se taie si telemeaua. Se aranjeaza in boluri si se pune deasupra telemea si crutoane. Se serveste cu pofta.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos