Salata de dovlecei

Dovleceii se fierb in apa cu sare, se acurg, se toaca si se freaca apoi cu uleiul, otetul, sarea, piperul, mararul si ceapa tocate. Se decoreaza cu fe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc. dovlecei
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet diluat
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite marar tocat
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. rosie
  • 10 buc. masline

Mod de preparare

Dovleceii se fierb in apa cu sare, se acurg, se toaca si se freaca apoi cu uleiul, otetul, sarea, piperul, mararul si ceapa tocate. Se decoreaza cu felii de rosii si masline.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...