Fasolea se curata de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste. Se fierbe intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scu
Fasolea se curata de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste.
Se fierbe intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scurge.
Punem doua galbenusuri crude intr-un castron, o lingurita de mustar, zeama de lamiie. se amesteca bine cu o lingura de lemn, apoi se adauga uleiul treptat, freeind in acelasi sens.
Maioneza se pune peste fasole, dupa ce aceasta s-a racit si a fost amestecata cu ceapa tocata marunt
Se sareaza salata, se presara cu patrunjel verde tocat si se lasa la rece
Alte retete de salata
Salata boeuf
Salata ciuperci
De când am intrat în posesia a câtorva forme faine de la Silikomart 😉, testez fel de fel de combinații!...
Desert racoritor cu capsuni si mangoDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata