Fasolea se curata de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste. Se fierbe intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scu
Fasolea se curata de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste.
Se fierbe intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scurge.
Punem doua galbenusuri crude intr-un castron, o lingurita de mustar, zeama de lamiie. se amesteca bine cu o lingura de lemn, apoi se adauga uleiul treptat, freeind in acelasi sens.
Maioneza se pune peste fasole, dupa ce aceasta s-a racit si a fost amestecata cu ceapa tocata marunt
Se sareaza salata, se presara cu patrunjel verde tocat si se lasa la rece
Alte retete de salata
Salata boeuf
Salata ciuperci
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj