Salata de fasole cu maioneza

Fasolea se curata de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste. Se fierbe intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scu

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de fasole verde
  • doua galbenusuri
  • 1 cana de ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 lingura de mustar
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Fasolea se curata de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste.

Se fierbe intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scurge.

Punem doua galbenusuri crude intr-un castron, o lingurita de mustar, zeama de lamiie. se amesteca bine cu o lingura de lemn, apoi se adauga uleiul treptat, freeind in acelasi sens.

Maioneza se pune peste fasole, dupa ce aceasta s-a racit si a fost amestecata cu ceapa tocata marunt

Se sareaza salata, se presara cu patrunjel verde tocat si se lasa la rece
Alte retete de salata

Salata boeuf

Salata ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...