Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se trece apoi printr-o sita iar pasta obtinuta se pune intr-un bol. Se adauga pe rand
Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se trece apoi printr-o sita iar pasta obtinuta se pune intr-un bol. Se adauga pe rand uleiul, otetul si se amesteca bine. Se mai adauga ceapa tocata fin si se potriveste la gust de sare. Se separa apoi pasta in doua, o jumatate se amesteca cu sardelele iar cealalalta jumatate cu boiaua de ardei. Se presara peste fiecare patrunjel verde tocat marunt si se orneaza cu bucatele de masline.
Se servesc amestecurile ori una langa alta, puse intr-o salatiera ori separat.
Alte retete:
Piftie de curcan Curcan umplut Ciorba radauteana
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti