Merele se curata si se scobesc in zona coditei. Miezul de mar scobit se toaca marunt, se adauga coacazele si migdalele taiate. Peste ele se toarna ze
Merele se curata si se scobesc in zona coditei. Miezul de mar scobit se toaca marunt, se adauga coacazele si migdalele taiate. Peste ele se toarna zeama de lamaie si se amesteca. Se adauga apoi smantana si se mai amesteca, pentru uniformizare. In fiecare mar scobit se pune cate o lingura de vin porto, apoi umplutura.
Se toarna restul de vin peste fiecare mar si se serveste imediat.
Alte retete:
Piftie de curcan
Placinta cu mere
Placinta de dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa