Salata de paste

Pastele se fierb apoi se spala intr-un jet de apa rece, sa nu se lipeasca intre ele. Cascavalul, sunca si castraveciorii se taie cubulete si se amest

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 punga de paste scurte (de preferat stelute)
  • 200 gr cascaval
  • 300 gr sunca
  • 4-5 castraveciori murati
  • maioneza
  • sare
  • piper si 2-3 catei de usturoi pisati

Mod de preparare

Pastele se fierb apoi se spala intr-un jet de apa rece, sa nu se lipeasca intre ele.

Cascavalul, sunca si castraveciorii se taie cubulete si se amesteca cu pastele si maioneza. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si optional putin cimbru.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...