Salata de paste cu valeriana si ciuperci

Buna si usoara.

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr penne (paste)
  • 1 sfecla mica rosie fiarta
  • mix de salata valeriana
  • 2 linguri de ciuperci din conserva
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/piper
  • rosii cherry

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert; cand apa incepe sa fiarba, se adauga si sare si se lasa timpul scris pe punga sau cutie. Cand sunt gata, se scurg de apa, se amesteca cu salata valeriana rupta in bucati mai mici, se adauga uleiul si zeama de lamaie si condimentele, se amesteca usor. Se adauga si ciuperciile clatite in apa rece si taiate. Sfecla fiarta se curata de "coaja"de deasupra (eu o curat) si se taie in cubulete. Se aranjeaza salata si pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!