Salata de post cu mustar, sanatos, gustos, fara ou si maioneza.
Cartofii pentru salata de post cu mustar se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja, intr-un vas cu capac. Apoi, se curata cat mai calzi. Peste ei se toarna sosul facut din amestecarea mustarului cu otetul si apoi cu uleiul. Ceapa se taie pestisori, iar castravetii rondele. Se adauga peste carofi si se serveste salata. Este foarte buna presarata cu piper alb, dupa gust.
Salata de post cu mustar se serveste rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii