Salata de ton

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu apa si sare. Intre timp se toaca marunt gogosarul,se pune la scurs (sa mai ramana putin zeama). Cand s-au

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii fulgi ton
  • 4 gogosari rosii acri
  • paste

Mod de preparare

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu apa si sare. Intre timp se toaca marunt gogosarul,se pune la scurs (sa mai ramana putin zeama). Cand s-au fiert pastele, se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se pun intr-un castron si se amesteca cu tonul (sa nu se arunce zeama) si gogosarii. Se puna putina sare dupa gust.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...