Salata de ton

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu apa si sare. Intre timp se toaca marunt gogosarul,se pune la scurs (sa mai ramana putin zeama). Cand s-au

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii fulgi ton
  • 4 gogosari rosii acri
  • paste

Mod de preparare

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu apa si sare. Intre timp se toaca marunt gogosarul,se pune la scurs (sa mai ramana putin zeama). Cand s-au fiert pastele, se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se pun intr-un castron si se amesteca cu tonul (sa nu se arunce zeama) si gogosarii. Se puna putina sare dupa gust.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...