Se spala, se curata si se taie fideluta trufele. Se adauga peste ele telina taiata tot fideluta, sparanghelul fiert si taiat in bucati mici si patrun
Se spala, se curata si se taie fideluta trufele. Se adauga peste ele telina taiata tot fideluta, sparanghelul fiert si taiat in bucati mici si patrunjelul tocat marunt. Se toarna peste ele sosul format din ulei, sare, piper si zeama de lamaie.
Salata se orneaza cu gaturile de raci sau fructele de mare fierte in vin.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor
Cu dedicatie iubitorilor de nuci coapte, are un gust intens, iar in combinatie cu foile de bezea si crema de vanilie este pur...
Desert tort cu foi de bezea, crema de vanilie si nuci coaptePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura