Aceasta reteta de salata este potrivita pentru zilele calde de vara. Este aromata, cu multe legume proaspete de vara si cu rondele aromate de branza de capra.
Tapeteaza o tava de cuptor cu hartie cerata pentru copt. Amesteca primele ingrediente si "inmoaie" fiecare parte a rondelelor de branza de capra in amestec. Aseaza-le pe tava, da-le la cuptorul preincalzit pana se auresc dupa care lasa-le sa ajunga la temperatura camerei.
Pentru vinegreta amesteca primele 4 ingrediente intr-un bol. Adauga treptat in timp ce amesteci si uleiul de masline. Condimenteaza cu sare si piper. Poti face aceasta vinegreta cu o zi inainte, acoperi bolul si il dai la rece pana in momentul utilizarii. Inainte sa o folosesti mai amesteca putin in ea.
Pentru salata:
Fierbe cartofii sau pregateste-i la baie de aburi pana se inmoaie putin, dupa care lasa-i sa se raceasca. Blanseaza si pastaile de fasole, trece-le printr-un jet de apa rece dupa care lasa-le pe un prosop sa se scurga de apa.
Amesteca o parte din fasole cu frunzele de salata intr-un bol si adauga suficienta vinegreta. Aranjeaza apoi pe un platou mai mare. Adauga cartofii si restul de fasole in acelasi bol impreuna cu restul de vinegreta. Aranjeaza-i apoi deasupra, pe platou, dupa care pune rosiile si maslinele. Rondelele de branza de capra aranjeaza-le pe lateral.
Serveste salata de vara cu rondele de branza de capra pe un platou, aceasta reteta e suficienta pentru 4 persoane.
O supă delicioasă plină de vitamine, numai bună zilele astea de toamnă, ploioase și răcoroase!
Supa deasa din curcan cu legume si gartene la slow cooker Crock PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj