Varza alba se curata de foile vestede din exterior, se scoate cotorul, se desfac foile, se spala si se ruleaza pentru a putea fi mai usor taiate ; se
Varza alba se curata de foile vestede din exterior, se scoate cotorul, se desfac foile, se spala si se ruleaza pentru a putea fi mai usor taiate ; se taie subtire ca fideaua, se freaca bine cu sare si se lasa deoparte pentru 10-15 minute, ca sa lase zeama. Se ia apoi varza, se stoarce bine cu ambele maini si se pune in salatiera. Cine doreste poate inlocui morcovul cu sfecla cruda sau fiarta, rasa.
Se stropeste cu zeama de lamaie, se rade deasupra morcovul, care ii da
un aspect mai viu, se amesteca bine cu smantana, care poate fi chiar
acrisoara, se presara marar tocat si se serveste imediat. Alte retete cu varza:
Imi plac ciupercile si azi am gasit niste palarioare mari,deja le vedeam umplute si la cuptor si eu nici nu le...
Ciuperci la pungaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.