salata de vinete

Se taie vinetele, ceapa si se pun intr-un vas. Se separa galbenusul de albus. Se ia doar galbenusul, se pune putin cate putin ulei si amesteca intr-u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g vinete coapte
  • ceapa
  • 2 oua fierte
  • 1 ou crud
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie vinetele, ceapa si se pun intr-un vas. Se separa galbenusul de albus. Se ia doar galbenusul, se pune putin cate putin ulei si amesteca intr-un singur sens. Se adauga si putina zeama de lamaie pana obtinem cantitatea dorita de maioneza. Se amesteca maioneza cu vinetele si ceapa si se pune sare si piper dupa gust.

Se serveste dupa ce tinem salata circa 5 minute la frigider. Se poate adauga si ardei razuit sau miez de rosie maruntit.

Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste afumate cu varza fiarta

Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...

Coaste afumate cu varza fiarta
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos