• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios • asezonati
• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios
• asezonati bine coastele cu sare
• intr-un bol amestecati sosul de soia, mierea si sosul sweet chilly
• ungeti bine coastele cu sosul obtinut, introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital impreuna cu apa si vinul roze si setati pe modul de gatire „Low" si timpul de 7 ore
• taiati usturoiul felii si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• la jumatatea procesului, deschideti slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L Digital si ungeti din nou carnea cu sosul ramas
• cu 15 minute inainte de final asezonati din nou, puneti capacul si asteptati sa se gateasca in intregime
Pofta buna!
Pentru ca a sosit sezonul capsunilor, am zis sa incerc o reteta de prajitura usoara, nu foarte dulce, numai buna de savurat...
Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj