• taiati ceapa rosie cubulete, usturoiul marunt, iar morcovii dati-i pe razatoare
• incingeti uleiul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté Digital pe plita, la foc mediu
• caliti carnea de vitel pana cand prinde culoare si adaugati ceapa, morcovul si usturoiul
• puneti cimbru uscat si mai caliti putin
• adaugati vinul rosu si lasati sa scada
• puneti sucul de rosii, apa, zaharul si amestecati bine
• adaugati sare si piper si luati de pe foc
• puneti vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté Digital si setati pe modul de gatire High si timpul de 2 ore si 30 de minte
• cu 30 de minute inainte de final adaugati sosul de soia si amestecati bine
• dupa terminarea programului de gatit, serviti cu paste proaspete, fierte al dente in apa clocotita cu sare.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii