Cotlet de porc in crusta de fistic

• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper •

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlete partial dezosate - 1,5 kg
  • fistic - 100 g
  • seminte de dovleac - 200 g
  • oua - 2 buc
  • vin roze 40 ml
  • apa 100 ml
  • usturoi granulat - 1 lingura
  • ulei de turte de masline - 1 lingura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura „High" si introduceti cotletele inauntru impreuna cu apa si vinul roze
• odata gatite, scoateti cotletele afara si lasati-le putin sa se raceasca
• zdrobiti fisticul si semintele de dovleac si imprastiati-le intr-o tava
• separati albusurile de galbenusuri
• bateti putin albusurile (nu spuma) pana se „dezleaga" si ungeti carnea de porc
• treceti cotletele unse prin fisticul si semintele de dovleac zdrobite
• introduceti cotletele inapoi in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pentru 20 de minute pentru a se rumeni putin pe crusta.

Pofta buna! 

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!