• taiati ciupercile cubulete si caliti-le timp de 5 minute, pentru a-si pierde din volum, apoi lasati-le la racit•
• taiati ciupercile cubulete si caliti-le timp de 5 minute, pentru a-si pierde din volum, apoi lasati-le la racit
• amestecati restul ingredientelor: morcov, ceapa, patrunjel, o lingura de paste de tomate, orez si ciupercile calite
• adaugati condimentele: ierburile aromatice (rozmarin, cimbru, busuioc), boia, sare si piper dupa gust, iar apoi amestecati bine toata compozitia
• taiati frunzele de varza in functie de preferati sarmalele, puneti 1 lingura de umplutura si rulati
• dupa ce ati terminat de rulat toate sarmelele, introduceti varza murata tocata marunt in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital, adaugati cateva crengute de cimbru, 2 frunze de dafin, iar apoi aranjati sarmalele in vas
• dupa ce ati aranjat toate sarmalele in vas, adaugati din nou varza murata tocata marunt, crengute de cimbru si foi de dafin
• separat, amestecati pasta de tomate ramasa cu apa fierbinte si omogenizati bine cu un tel
• turnati sosul de tomate peste sarmale, cat sa le acopere
• optional, puteti pune ulei de masline deasupra, in jur de 50 ml
• puneti capacul si setati slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire Low, pentru 7 ore.
Pofta buna!
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj