Zacusca la Crock-Pot

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ulei de floareasoarelui – 100 ml
  • Ceapa – 34 buc (mai potrivite)
  • Zarzavaturi (2 morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 1/4 telina)
  • Ardei iute (1/2 buc)
  • Ardei Kapia copti – 5 buc
  • Vinete coapte – 2 kg
  • Foi de dafin – 4 buc
  • Suc rosii – 800 ml
  • Sare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• Tocati ceapa cuburi si caliti-o in uleiul de floarea-soarelui;
• Adaugati zarzavaturile date in prealabil pe razatoare;
• Puneti apoi ardeiul iute tocat marunt;
• Coaceti ardeii kapia, decojiti-i si tocati-i cubulete;
• Coaceti vinetele, decojiti-le si tocati-le cu un tocator de lemn;
• Adaugati ardeii si vinetele deasupra;
• Adaugati apoi foile de dafin,potriviti de sare si piper si puneti si sucul de rosii;
• Luati de pe foc si adaugati vasul in Crock Pot 5.0 L Digital DuraCeramic Saute;
• Setati timpul de 3 ore si programul „high";
• Amestecati bine inainte de a servi

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori