un preparat clasic
Se condimenteaza muschiul cu sare, piper, boia dulce afumata si cimbru uscat. Se unge cu putin ulei si se maseaza bine .Se leaga muschiuletul cu sfoara alimentara si se lasa la marinat in frigider cateva ore.
Se scote musciul din frigider si se lasa sa ajunga la temperature camerei. Se poate gati muschiul in slow cooker 4 ore pe functia high sau la cuptor in tava acoperita cu hartie de copt si folie de aluminiu pe trapta cea mai mica de caldura. Dupa ce s-a gatit muschiul se lasa la odihnit 10 min.
Se curate cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce fierb cartofii se scug de apa, se adaugauntul, smantana si laptele incalzit, se paseaza bine si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune piureul pe un platou impreuna cu muschiul taiat felii si sucul ramas de la coacerea acestuia.
Pofta buna
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti