Alta supa de zarzavat

Supa de zarzavat se serveste calda, este delicioasa si cu siguranta pe gustul tuturor celor aflati la masa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov mijlociu
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir de praz
  • 1/2 telina
  • 3 cartofi
  • 1/2 lingura unt
  • 2 l zeama de carne.

Mod de preparare

Pentru supa de zarzavat morcovul, patrunjelul, prazul, telina si cartofii se taie ca taiteii. Se incinge intr-o cratita untul, se pune tot zarzavatul, afara de cartofi, amestecand cu lingura, pana se moaie, fara sa se rumeneasca. Se toarna deasupra apa cat sa acopere zarzavatul, se lasa sa dea in clocot, si cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga si cartofii. Se potriveste de sare. Cand este gata, se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa mai dea impreuna un clocot.


Supa de zarzavat se serveste calda.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...