Sanatatea in farfurie!
Am pregatit asa: am dat in cateva clocote frunzele de spanac, am oprit o cana de suc de la el cu cateva frunze, apoi am scurs zeama.Cana de zeama de spanac am pus-o din nou la fiert cu o lingura de perle de tapioca,le-am lasat sa fiarba pana au devenit transparente si au capatat culoarea verde de la sucul de spanac,le-am scurs si trecut printr-un jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga in sita.Am calit ceapa cu ardeiul taiat marunt,cu radacinoasele date prin razatoarea fina,am pus frunzele oparite de spanac,mazarea si broccoli,am lasat la inabusit 10 minute cu o cana de apa ,am sarat si condimentat dupa preferinta apoi am dat totul la blender, impreuna cu patrunjel verde ,taiat marunt.Supa delicioasa am decorat-o cu perlute verzi de tapioca .Daca preparati supa ,sa nu uitati si de o mina de fasole pastai....pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii