Sanatatea in farfurie!
Am pregatit asa: am dat in cateva clocote frunzele de spanac, am oprit o cana de suc de la el cu cateva frunze, apoi am scurs zeama.Cana de zeama de spanac am pus-o din nou la fiert cu o lingura de perle de tapioca,le-am lasat sa fiarba pana au devenit transparente si au capatat culoarea verde de la sucul de spanac,le-am scurs si trecut printr-un jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga in sita.Am calit ceapa cu ardeiul taiat marunt,cu radacinoasele date prin razatoarea fina,am pus frunzele oparite de spanac,mazarea si broccoli,am lasat la inabusit 10 minute cu o cana de apa ,am sarat si condimentat dupa preferinta apoi am dat totul la blender, impreuna cu patrunjel verde ,taiat marunt.Supa delicioasa am decorat-o cu perlute verzi de tapioca .Daca preparati supa ,sa nu uitati si de o mina de fasole pastai....pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii