Sanatatea in farfurie!
Am pregatit asa: am dat in cateva clocote frunzele de spanac, am oprit o cana de suc de la el cu cateva frunze, apoi am scurs zeama.Cana de zeama de spanac am pus-o din nou la fiert cu o lingura de perle de tapioca,le-am lasat sa fiarba pana au devenit transparente si au capatat culoarea verde de la sucul de spanac,le-am scurs si trecut printr-un jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga in sita.Am calit ceapa cu ardeiul taiat marunt,cu radacinoasele date prin razatoarea fina,am pus frunzele oparite de spanac,mazarea si broccoli,am lasat la inabusit 10 minute cu o cana de apa ,am sarat si condimentat dupa preferinta apoi am dat totul la blender, impreuna cu patrunjel verde ,taiat marunt.Supa delicioasa am decorat-o cu perlute verzi de tapioca .Daca preparati supa ,sa nu uitati si de o mina de fasole pastai....pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii