Sanatatea in farfurie!
Am pregatit asa: am dat in cateva clocote frunzele de spanac, am oprit o cana de suc de la el cu cateva frunze, apoi am scurs zeama.Cana de zeama de spanac am pus-o din nou la fiert cu o lingura de perle de tapioca,le-am lasat sa fiarba pana au devenit transparente si au capatat culoarea verde de la sucul de spanac,le-am scurs si trecut printr-un jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga in sita.Am calit ceapa cu ardeiul taiat marunt,cu radacinoasele date prin razatoarea fina,am pus frunzele oparite de spanac,mazarea si broccoli,am lasat la inabusit 10 minute cu o cana de apa ,am sarat si condimentat dupa preferinta apoi am dat totul la blender, impreuna cu patrunjel verde ,taiat marunt.Supa delicioasa am decorat-o cu perlute verzi de tapioca .Daca preparati supa ,sa nu uitati si de o mina de fasole pastai....pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSarmalele de fata sunt facute dupa o tehnologie veche. Dupa parerea mea sunt cele mai bune sarmale preparate astfel. Din...
Sarmale in oala de lut pregatite in cuptor vechi pe lemneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii