Supa crema de conopida

O reteta rapida, usoara, hranitoare, ideala pentru serile reci de iarna

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de conopida

Ingrediente

  • 1 conopida micuta
  • 1 pastarnac mic
  • 1 telina micuta
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 2-3 linguri de ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata, se taie bucati mai maricele si se pun la fiert mai putin conopida care se desface in buchetele si se adauga mai pe final. Conopida fierbe mai repede, in 10 minute e gata. Se pun si 2 foi de dafin, boabe de piper, iar la final 2-3 linguri de ulei.

Cand s-au fiert legumele, se pun in blender si se mixeaza pana se face o pasta. Se mai adauga din zeama lor in functie de cat de groasa se doreste a fi supa crema.

Se serveste calda, cu patrunjel proaspat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori