Ciorba de legume este o ciorba satioasa, plina de vitamine si foarte usor de facut.
Mod de preparare:
Se pune uleiul la incins, se adauga 2 morcovi tocati marunt, telina tocata marunt si 1 ardei maruntit. Se calesc legumele. Se varsa apoi sucul de rosii si zeama de varza. Se pune apa la fiert (apa cat sa fiarba legumele si sa le acopere) pentru ciorba, intr-o oala. In aceasta oala se pun 2 cartofi tocati cubulete, un ardei tocat marunt si 2 morcovi tocati marunt. Cand s-au calit legumele din tigaie se adauga peste cele din oala. Se condimenteaza. La final, se adauga verdeata tocata marunt (1 legatura de patrunjel proaspat tocat marunt).
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Ciorba de legume se serveste calda, cu verdeata tocata.
Imi place sa incerc variante diferite de cozonac, pe aia cu multe oua inca n-am incercat-o, trebuie sa gasesc un cuibar cu...
Cozonac varianta NOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj