Fierbem o supa concentrata de oase sau de bullion din cubulet, adaugam ghimbirul si fierbem timp de 5 minute pe foc mic. Strecuram porumbul, il punem
Fierbem o supa concentrata de oase sau de bullion din cubulet, adaugam ghimbirul si fierbem timp de 5 minute pe foc mic. Strecuram porumbul, il punem in supa pana la fierbere. Intre timp pregatim "ingrosala” : sarea de telina, sarea, in proportie ce depinde de cantitatea de supa, piperul alb macinat amestecat cu tuica, apoi adaugam faina de porumb sau orez dizolvata in putina apa rece, le amestecam in supa si fierbem aprox. 1 min. pe foc mic, pana se ingroasa putin. Se ia de pe foc, se indeparteaza ghimbirul, cu miscari rapide amestecam ouale battue, presaram deasupra frunze de patrunjel taiate taiate marunt si servim imediat. Atnci este bun daca este putin picant!
Alte retete
Ciorba de vacuta
Ciorba de cartofi
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii