Supa crema cu zarzavat

Pentru supa crema cu zarzavat cartofii se curata si se fierb, separat cu apa si sare, apoi zarzavaturile le curatam, le tocam cubulete si le punem la fiert in 3 l de apa cu sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • o ceapa
  • un patrunjel
  • ½ telina
  • un gogosar
  • 2 cartofi mari
  • 200 g smantana
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • o lingura de Secretul Gustului
  • 50 g unt
  • crutoane din paine

Mod de preparare

Pentru supa crema cu zarzavat cartofii se curata si se fierb, separat cu apa si sare, apoi zarzavaturile le curatam, le tocam cubulete si le punem la fiert in 3 l de apa cu sare. Dupa ce au fiert cartofii, ii trecem prin sita, piureul rezultat il punem peste zarzavaturile fierte, dam gust de sare, piper si Secretul Gustului, apoi adaugam untul, dam deoparte si dregem cu smantana batuta.


Decoram supa crema de legume, cu patrunjel tocat fin,  si o servim cu crutoane din paine, taiate marunt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide