Supa crema cu zarzavat

Pentru supa crema cu zarzavat cartofii se curata si se fierb, separat cu apa si sare, apoi zarzavaturile le curatam, le tocam cubulete si le punem la fiert in 3 l de apa cu sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • o ceapa
  • un patrunjel
  • ½ telina
  • un gogosar
  • 2 cartofi mari
  • 200 g smantana
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • o lingura de Secretul Gustului
  • 50 g unt
  • crutoane din paine

Mod de preparare

Pentru supa crema cu zarzavat cartofii se curata si se fierb, separat cu apa si sare, apoi zarzavaturile le curatam, le tocam cubulete si le punem la fiert in 3 l de apa cu sare. Dupa ce au fiert cartofii, ii trecem prin sita, piureul rezultat il punem peste zarzavaturile fierte, dam gust de sare, piper si Secretul Gustului, apoi adaugam untul, dam deoparte si dregem cu smantana batuta.


Decoram supa crema de legume, cu patrunjel tocat fin,  si o servim cu crutoane din paine, taiate marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...