O reteta super buna
Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba. Se curata legumele: ceapa, morcovii si cartoful, se spala bine si se taie cuburi.
Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga legumele si sa lasa sa fiarba.
Se spala broccoli si spanacul si cand legumele sunt fierte se pun in oala cu apa.
Cand toate sunt fierte se stinge focul si se lasa sa se racoreasca.
Cand s-au racorit se pun legumele in blender si se maruntesc.
Se pun intr-o oala legumele blendurite si se pune pe foc.
Se adauga smantana lichida si laptele, se amesteca si se lasa sa dea un clocot. Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.
Se serveste cu o felie de paine prajita si cu cas ras deasupra si cu feliute de pastrama prajita.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti