Supa crema de broccoli si spanac

O reteta super buna

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 250 gr baby spanac
  • 25ogr brocoli
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • felii de paine
  • cas razalit
  • pastrama de porc sau vita

Mod de preparare

Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba. Se curata legumele: ceapa, morcovii si cartoful, se spala bine si se taie cuburi.

Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga legumele si sa lasa sa fiarba.

Se spala broccoli si spanacul si cand legumele sunt fierte se pun in oala cu apa.

Cand toate sunt fierte se stinge focul si se lasa sa se racoreasca.

Cand s-au racorit se pun legumele in blender si se maruntesc.

Se pun intr-o oala legumele blendurite si se pune pe foc.

Se adauga smantana lichida si laptele, se amesteca si se lasa sa dea un clocot. Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.

Se serveste cu o felie de paine prajita si cu cas ras deasupra si cu feliute de pastrama prajita.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

"Spanakopita"

Prietena mea Flori din Italia a postat pe blogul ei aceasta reteta atat de apetisanta incat nu am rezistat pana nu am...

"Spanakopita"
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii