Supa Crema de Dovlecei cu Morcov

Supa Crema de Dovlecei cu Morcov este o portie de sanatate. Supa crema de dovlecei cu morcovi o puteti pregati mai ales vara, cand gasim legume proaspete.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 1 dovlecel mare sau 2 micuti
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 cartofi potriviti
  • 1/2 lingura vegeta.

Mod de preparare

Dovlecelul de curata de coaja si de samburi, apoi se taie cuburi,morcovul,patrunjelul si cartofi se curata si se taie cuburi, ceapa se curata.

Se clatesc toate legumele, apoi se pun intr-o cratita si se acopera cu apa cat sa le cuprinda,si se fierb cu vegeta/sare.

Se scurge apa si se opreste, se paseaza legumele cu mixerul vertical(sau cu presa de pireu),apoi se adauga din apa in care au fiert si se suptiaza pana la cosistenta dorita.Se gusta de sare si daca trebuie se mai adauga.


Supa crema de dovlecel cu morcov se serveste cu crutoane de paine sau paine prajita si daca nu este de post cu o lingura de smantana.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert trandafirasi in foietaj

Când mai ai câteva lăzi de mere în casă și vremea se încălzește simțitor, trebuie neapărat să...

Desert trandafirasi in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca