Supa-crema de fasole

Supa-crema de fasole este o supa crema de legume delicioasa si sanatoasa. Se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert, se schimba apa de 3 ori.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr fasole alba
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
  • boia de ardei dulce sau iute
  • vegeta

Mod de preparare

Supa-crema de fasole este o supa crema de legume delicioasa si sanatoasa. Se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert, se schimba apa de 3 ori, in ultima apa se pune morcovul si ceapa tocata si apa cat sa le acopere. Se pune vegeta, sare si piper, dupa ce au fiert se paseaza cu blenderul si se adauga uleiul


Supa-crema de fasole se serveste calda, cu crutoane de paine prajita si salata de ceapa.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de ciocolata, afine si zmeura - Reteta 800

Si am ajuns si la reteta cu nr.800! Incet dar sigur! Pentru acest numar de retete am pregatit un tort in care sa simt mai...

Desert tort cu crema de ciocolata, afine si zmeura - Reteta 800
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca