Supa-crema de fasole

Supa-crema de fasole este o supa crema de legume delicioasa si sanatoasa. Se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert, se schimba apa de 3 ori.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr fasole alba
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
  • boia de ardei dulce sau iute
  • vegeta

Mod de preparare

Supa-crema de fasole este o supa crema de legume delicioasa si sanatoasa. Se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert, se schimba apa de 3 ori, in ultima apa se pune morcovul si ceapa tocata si apa cat sa le acopere. Se pune vegeta, sare si piper, dupa ce au fiert se paseaza cu blenderul si se adauga uleiul


Supa-crema de fasole se serveste calda, cu crutoane de paine prajita si salata de ceapa.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...