Se inmoaie cu o seara inainte fasolea si cu o ora sau doua inainte fulgii de secara. Se pun la fiert separat. Intre timp se caleste baconul fara a se
Se inmoaie cu o seara inainte fasolea si cu o ora sau doua inainte fulgii de secara. Se pun la fiert separat. Intre timp se caleste baconul fara a se adauga ulei, se pune ceapa si morcovul si se lasa la innabusit.
Fasolea se paseaza complet, se adauga fulgii cu tot cu zeama in care au fiert si baconul cu ceapa si morcov. Se condimenteaza dupa gust, eu am pus o foaie de dafin, piper si un pic de patrunjel uscat.
Se dau cateva clocote la foc mic pana se patrund gusturile, se mai paseaza un pic dar nu complet si se serveste.
Alte retete de supa recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii