Supa crema de legume este o supa consistenta, delicioasa si ideala pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare:
Se spala legumele, se curata de coaja, se taie in cuburi si se pun intr-o oala cu putina apa, respectiv cat sa le acopere. Se lasa la fiert. Cand s-au fiert, se ia oala de pe foc si se paseaza legumele cu ajutorul unui blender, pana ce se obtine o supa cremoasa. La final se adauga verdeata proaspata, tocata marunt.
Supa se serveste impreuna cu paine de casa prajita sau crutoane (bucatele de paine coapta in cuptor, cu putin ulei de masline, usturoi si condimente).
Pofta buna!
www.ideidelicioase.blogspot.ro
Supa crema de legume se serveste calda, cu verdeata tocata pe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa