Supa crema de legume verzi

Super gustos,super sanatos,super verde!!!

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 Maini Baby spanac
  • 150 g Sparanghel
  • 150 g Mazare verde
  • 150 g Fasole verde
  • 1/2 litru Supa de legume
  • 1 buchet Broccoli
  • 1 Tulpina Telina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 buc Ceapa
  • 2-3 lingura Ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se caleste ceapa, usturoiul si telina ,dupa care se adauga si broccoli si se mai caleste 2 minute.Se adauga toate legume,impreuna cu supa de legume si se pune totul la fiert. Se fierb 10 minute,dupa care se lasa sa se raceasca. Cand supa s-a racit se introduce in vasul blenderului,se condimenteaza dupa gust si apoi se mixeaza. Supa crema se serveste asezonata cu smantana. si piper negru proaspat macinat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca