Supa crema de morcovi si pesto de tarhon

  • curata si taie morcovii rondele• taie si ceapa verde marunt• introdu morcovii si ceapa in

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcovi - 6 buc
  • busuioc proaspat - 89 frunze
  • ceapa verde - 2 fire
  • smantana de gatit din lapte de vaca - 300 ml
  • apa - 400 ml
  • tarhon - 3 fire
  • ulei de masline esxtravirgin - 2 linguri
  • sare si piper - dupa gust

Mod de preparare

 
• curata si taie morcovii rondele
• taie si ceapa verde marunt
• introdu morcovii si ceapa in blenderul performant Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul proaspat
• mixeaza pe programul presetat „Soup"
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si mixeaza pentru inca 8 secunde
• potriveste de sare si piper si toarna in 3 castroane
• zdrobeste tarhonul intr-un mojar cu putina sare si adauga uleiul de masline
• serveste supa cu pesto-ul de tarhon.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii