• taiati in bucati mai mici legumele fierte: sfecla rosie, morcovii si cartoful
• adaugati ingredientele in blenderul performant Oster Reversible: sfecla rosie, morcovii, cartoful, apoi adaugati supa de pui, ceapa calita, sosul de rosii, sucul de lamaie si uleiul de masline, sarea si piperul
• porniti blenderul performant Oster Reversible, selectati programul pentru mancare si mixati pana obtineti o crema fina
• turnati intr-ul bol si decorati cu smantana si miez de nuca
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmengrebenisan.ro/valentines-special-3-recipes-oster-reversible-blender/
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj