Supa crema de sfecla rosie, made by Carmen Grebenisan

Portii
1
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sfecla rosie fiarta– 1 buc medie
  • morcovi fierti– 2 buc
  • cartof fiert– 2 buc
  • supa legume/ apa/ supa pui – 300 ml
  • sos de rosii si lamaie – 1 lingura
  • lamaie – sucul de la ½ buc
  • ceapa calita – 1 buc
  • ulei de masline – 2 linguri
  • smantana – 2 linguri
  • sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• taiati in bucati mai mici legumele fierte: sfecla rosie, morcovii si cartoful
• adaugati ingredientele in blenderul performant Oster Reversible: sfecla rosie, morcovii, cartoful, apoi adaugati supa de pui, ceapa calita, sosul de rosii, sucul de lamaie si uleiul de masline, sarea si piperul
• porniti blenderul performant Oster Reversible, selectati programul pentru mancare si mixati pana obtineti o crema fina
• turnati intr-ul bol si decorati cu smantana si miez de nuca

Savurati cu placere!

Reteta completa: http://www.carmengrebenisan.ro/valentines-special-3-recipes-oster-reversible-blender/

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei si rosii

 Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)

Supa crema de dovlecei si rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca