Pentru supa crema delicioasa de praz cu cascaval se curata zarzavatul, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se strecoara.
Pentru supa crema delicioasa de praz cu cascaval se curata zarzavatul, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se strecoara. Se curata prazul, se spala si se taie in felii subtiri. Se inabusa in 3/4 din cantitatea de grasime. Cand prazul s-a inmuiat bine, se adauga faina, se amesteca, apoi se stinge turnind cateva linguri din zeama de zarzavat. Se lasa sa clocoteasca pana ce prazul este foarte bine fiert. Se trece prin sita, iar pireul obtinut se amesteca cu zeama ramasa de la zarzavat si cu laptele. Se mai lasa cateva clocote, apoi se da jos de pe foc, se potriveste de sare, se adauga restul de unt si cascavalul ras sau branza pe deasupra.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti