Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-un vas se topeste untul, se adauga peste legumele si se lasa sa se inmoaie bine. Se adauga apo
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-un vas se topeste untul, se adauga peste legumele si se lasa sa se inmoaie bine. Se adauga apoi faina, se potriveste de sare si se amesteca pana ce isi schimba culoarea. Se toarna incet supa si se amesteca continuu sa nu se formeze cocoloase. Intre timp se curata, se spala si se taie bucatele andivele. Se adauga apoi in oala cu supa si se lasa la fiert, amestecand din cand in cand. Galbenusurile batute cu smantana se amesteca cu un polonic de supa, iar compozitia rezultata se toarna incet peste restul de supa, amestecand continuu. Se lasa sa mai dea cateva clocote, dupa care se ia de pe foc.
Supa se serveste cu marar verde presarat deasupra.
Alte retete:
Ciorba radauteana Supa de galuste Ciorba de stevie cu smantana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa