Pentru supa de cartofi si gulii cu smantana se curata legumele, se taie ca taiteii, se oparesc guliile curatate. Cartofii si guliile se taie in sferturi si se prajesc toate in grasime.
Pentru supa de cartofi si gulii cu smantana se curata legumele, se taie ca taiteii, se oparesc guliile curatate. Cartofii si guliile se taie in sferturi si se prajesc toate in grasime (unt). Se adauga o lingura de faina, se rumenesc. Se toarna apa fiarta sau supa de zarzavat, sare si se da in clocot. La urma se adauga verdeata tocata. Inainte de a servi, se bate supa cu smantana sau se adauga branza rasa. In locul acestora, se poate servi cu cuburi de paine prajita.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti