Ceapa se caleste in putin unt incins. Se adauga peste ea faina, sarea si pierul, se amesteca bine si se transfera totul peste supa de carne, dupa car
Ceapa se caleste in putin unt incins. Se adauga peste ea faina, sarea si pierul, se amesteca bine si se transfera totul peste supa de carne, dupa care se lasa la fiert, pe foc, aproximativ 30 de minute. Paine se prajeste, apoi se presara cu branza rasa si se pune pe un gratar ca sa se topeasca branza.
Feliile de paine astfel pregatite se asaza intr-un bol si se pune peste ele supa.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Ciuperci la cuptor Friptura de vita la cuptor
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase