Supa de chimen

Supa de oase se fierbe. Se adauga faina dizolvata in apa rece si se continua fierberea circa 15 minute. Se adauga chimen, boia de ardei dulce, sare si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa de oase 4.000kg
  • unt 50g
  • faina 0.150kg
  • paine alba 0.300kg
  • chimen 0.025kg
  • boia de ardei dulce 0.003kg
  • sare 0.020kg

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe. Se adauga faina dizolvata in apa rece si se continua fierberea circa 15 minute. Se adauga chimen, boia de ardei dulce, sare si se continua fierberea 5 minute. Cand se retrage vasul de pe foc, se adauga unt la suprafata pentru a impiedica formarea crustei.
Supa se prezinta in bol, supiera sau cana. Se serveste fierbinte, cu crutoane.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca