Supa de chimen

Supa de oase se fierbe. Se adauga faina dizolvata in apa rece si se continua fierberea circa 15 minute. Se adauga chimen, boia de ardei dulce, sare si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa de oase 4.000kg
  • unt 50g
  • faina 0.150kg
  • paine alba 0.300kg
  • chimen 0.025kg
  • boia de ardei dulce 0.003kg
  • sare 0.020kg

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe. Se adauga faina dizolvata in apa rece si se continua fierberea circa 15 minute. Se adauga chimen, boia de ardei dulce, sare si se continua fierberea 5 minute. Cand se retrage vasul de pe foc, se adauga unt la suprafata pentru a impiedica formarea crustei.
Supa se prezinta in bol, supiera sau cana. Se serveste fierbinte, cu crutoane.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide