Se prajesc semintele de chimen in ulei, apoi se adauga faina si se rumeneste putin. Se adauga ceapa si morcovii rasi, se calesc, apoi se toarna peste
Se prajesc semintele de chimen in ulei, apoi se adauga faina si se rumeneste putin. Se adauga ceapa si morcovii rasi, se calesc, apoi se toarna peste ele 1 l apa calda. Se amesteca bine, fara sa dea in cocoloase, se condimenteaza si se lasa la fiert 5 minute. Se adauga apoi ciupercile taiate marunt si se fierb la foc mic pana se inmoaie.
Se serveste presarata cu marar verde.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa