Supa de ciuperci cu marar

Ceapa tocata marunt se prajeste in unt topit apoi se adauga ciupercile curatate si feliate si se prajesc pana devin galben-aurii. Atunci se toarna pes

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon
  • 30 g unt
  • 40 g faina
  • 100 ml iaurt
  • 1 ceapa
  • 1 l. supa de carne (din cub)
  • 1-2 lingurite de marar
  • piper alb
  • sare

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se prajeste in unt topit apoi se adauga ciupercile curatate si feliate si se prajesc pana devin galben-aurii. Atunci se toarna peste ele supa fierbinte, se sareaza , se pipereaza si se fierbe timp de 15 minute. Faina se amesteca in 100 ml de apa si se adauga la supa. Asa se fierbe timp de 7 minute. La urma se amesteca iaurtul si se fierbe.
Aceasta cantitate se imparte in patru farfurii adanci sau cesti pentru supa si se presara cu marar tocat.

Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba cartofi

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Gris cu lapte

O mâncare cu gust de copilărie... O mâncare pentru copii, pe care o mai mănâncă uneori și adulții.

Gris cu lapte
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa