Ceapa tocata marunt se prajeste in unt topit apoi se adauga ciupercile curatate si feliate si se prajesc pana devin galben-aurii. Atunci se toarna pes
Ceapa tocata marunt se prajeste in unt topit apoi se adauga ciupercile curatate si feliate si se prajesc pana devin galben-aurii. Atunci se toarna peste ele supa fierbinte, se sareaza , se pipereaza si se fierbe timp de 15 minute. Faina se amesteca in 100 ml de apa si se adauga la supa. Asa se fierbe timp de 7 minute. La urma se amesteca iaurtul si se fierbe.
Aceasta cantitate se imparte in patru farfurii adanci sau cesti pentru supa si se presara cu marar tocat.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba cartofi
O mâncare cu gust de copilărie... O mâncare pentru copii, pe care o mai mănâncă uneori și adulții.
Gris cu lapteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa