Supa de ciuperci cu orez

Ciupercile se taie julein, patrunjelul se toaca marunt, iar orezul se pune la fiert. Se adauga in supa de oase, ciupercile inabusite. Separat, se ames

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciuperci
  • 2 l supa de oase
  • 50 ml ulei
  • 100 gr smantana
  • 50 gr orez
  • 50 gr faina
  • 1 legatura patrunjel
  • boia dulce
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se taie julein, patrunjelul se toaca marunt, iar orezul se pune la fiert. Se adauga in supa de oase, ciupercile inabusite. Separat, se amesteca faina cu smantana, boiaua de ardei si sare. Se dilueaza cu putina supa si se adauga apoi in supa de ciuperci, impreuna cu orezul. Se lasa la fiert aproximativ 5 minute.
Supa se serveste fierbinte, cu patrunjel verde, presarat deasupra.

Alte retete:

Ciorba radauteana

Rulada de porc

Placinta de dovleac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa