Supa de ciuperci cu taietei

Pentru supa de ciuperci aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, fusilli, sare si piper.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 3-4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 200 gr fusilli

Mod de preparare

Supa de ciuperci cu taietei este delicioasa, mai ales pentru o zi de post.Pastele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Se scot, apoi se scurg si se lasa la racit. Ciupercile se curata, se spala si se taie, la fel se procedeaza si cu morcovii si telina. Se pun la calit in putin ulei, apoi se adauga apa treptat si ciupercile. Se lasa la fiert, la foc mic, acoperit cu un capac. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga pastele si verdeata tocata marunt, dupa care se mai lasa sa dea un clocot si se ia de pe foc.


Supa de ciuperci cu taietei se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...