1) se curata si se taie : ceapa,morcovul,prazul conopida si dovleacul . 2) se calesc in amestecul de unt(marga) + ulei (5 min) apoi se toarna supa de
1) se curata si se taie : ceapa,morcovul,prazul conopida si dovleacul .
2) se calesc in amestecul de unt(marga) + ulei (5 min) apoi se toarna supa de legume
3) cand incep sa fiarba de pun foile dafin , o frunza telina , daca aveti, si lg de suc lamaie
4) se fierbe cam 30 min dupa care se mixeaza sa fie ca o pasta
Pentru cine vrea sa o faca mai consistenta se poate pune dupa gust lapte si smantana , dupa care se aduce la fierbere (1 min ) apoi se opreste.
Se serveste fiebinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa