Supa de dovlecei cu rosii

Supa de dovlecei cu rosii este gustoasa si racoritoare, potrivita pentru zilele calde de vara. In plus este ideal sa o gatiti vara cand se gaseste dovlecel proaspat din plin, dar si rosii proaspete si gustoase.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cartofi
  • 4 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 leg patrunjel
  • delikat/sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam legumele, le spalam apoi le taiem cuburi. Intr-o oala punem cativa stropi de ulei apoi adaugam legumele. Le calim dupa care punem 3 litri de apa. Lasam sa fiarba la foc mic 10 min apoi adaugam rosiile, cartofii si dovleceii, toate curatate si taiate in bucati mari. Lasati supa sa fiarba la foc mic inca 30 min.


Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia.blogspot.com

Supa de dovlecei cu rosii se serveste calduta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...