Supa de dovlecei cu rosii este gustoasa si racoritoare, potrivita pentru zilele calde de vara. In plus este ideal sa o gatiti vara cand se gaseste dovlecel proaspat din plin, dar si rosii proaspete si gustoase.
Curatam legumele, le spalam apoi le taiem cuburi. Intr-o oala punem cativa stropi de ulei apoi adaugam legumele. Le calim dupa care punem 3 litri de apa. Lasam sa fiarba la foc mic 10 min apoi adaugam rosiile, cartofii si dovleceii, toate curatate si taiate in bucati mari. Lasati supa sa fiarba la foc mic inca 30 min.
Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia.blogspot.com
Supa de dovlecei cu rosii se serveste calduta.
Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...
Paine cu maslineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj