Supa de fasole

Se curata si se dau pe razatoare morcovul, ceapa si telina. Separat, se pune la fiert fasolea in apa rece cu sare. Se adauga zarzavaturile. Se prepar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana fasole
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1 galbenus
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se curata si se dau pe razatoare morcovul, ceapa si telina. Separat, se pune la fiert fasolea in apa rece cu sare. Se adauga zarzavaturile. Se prepara taitei din galbenus, lapte, sare, zeama de lamaie si faina si se lasa apoi sa se usuce, pana ce fasolea a fiert bine. Se adauga peste supa taiteii si se mai lasa pe foc 15 minute.


Supa se serveste calda, dreasa cu smantana si cu patrunjelul tocat foarte fin presarat deasupra.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...