Supa de fasole boabe

Se curata, se spala si se taie marunt ceapa, morcovul, telina si patrunjelul. Se pun la fiert apoi impreuna cu fasolea boabe. Se potriveste de sare s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr fasole
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • ulei
  • 1 jumatate telina
  • 2
  • 5 l apa

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie marunt ceapa, morcovul, telina si patrunjelul. Se pun la fiert apoi impreuna cu fasolea boabe. Se potriveste de sare si se presara deasupra patrunjelul verde tocat marunt si o lingura de ulei. Optional se pot adauga in supa rosii maruntite sau sos de rosii.


Se serveste calda.

Alte retete:

Supa de galuste

Ciorba radauteana

Supa de rosii cu galuste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ficatei de pui aromati

Sunt de-a dreptul, pur si simplu!, minunati!!!

Ficatei de pui aromati
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca