Supa de gulii cu perisoare

Amesteca toate ingredientele si formeaza perisoare, trece-le prin faina. Toaca o ceapa rosie mai mare si caleste-o in untura de gasca sau ulei, Dupa c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg carne tocata de porc
  • 1 ceapa rosie rasa
  • 2-3 catei de usturoi rasi
  • 2 oua
  • 1 cana orez
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 gulii

Mod de preparare

Amesteca toate ingredientele si formeaza perisoare, trece-le prin faina. Toaca o ceapa rosie mai mare si caleste-o in untura de gasca sau ulei, Dupa care decojeste si taie felii 2 gulii medii. Pune-le peste ceapa si inabuse-le cateva minute. Toarna apa peste gulii, cand fierb adauga perisoarele, condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce s-au fiert – ce dureaza aproximativ 30-40 de minute – adauga smantana si marar tocat.
Alte retete recomandate:

Supa de rosii

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Gogosi pufoase la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca