Supa de legume cu masline

Ceapa, morcovul, patrunjelul si varza se taie marunt si se inabusa in tigaie cu ulei sau unt, pina ce toate sint rumenite, mai ales morcovul.

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 varza mica
  • 1 pahar fasole
  • alba
  • 3 linguri pasta de bulion
  • 1/2 kg cartofi
  • 20
  • masline
  • 3 linguri ulei
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ceapa,

morcovul, patrunjelul si varza se taie marunt si se

inabusa in tigaie cu ulei sau unt, pina ce toate

sint rumenite, mai ales morcovul. Fasolea se fierbe

separat. Cind legumele s-au inmuiat, se adauga fasolea

fiarta si cartofii si se pune totul intr-o oala cu 3 l apa clocotita. Dupa ce au fiert si cartofii, se

adauga bulionul si maslinele si se mai dau citeva

clocote. Se potriveste de sare.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii