Supa de legume de toamna

Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in cantitatea de grasime. Se amesteca toate legumele cu u

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. sfecla
  • 1 pahar lapte
  • 1 buc. conopida
  • 1-2 linguri untdelemn
  • 1/2 lingura faina
  • 1 l supa de carne
  • apa
  • 2 fire praz
  • 2-3 buc. cartofi
  • 2-3 frunze varza

Mod de preparare

Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in cantitatea de grasime. Se amesteca toate legumele cu un sos alb care se pregateste astfel: se topeste restul de grasime, se pune faina, se amesteca bine si se adauga laptele caldut, ca sa nu se formeze cocoloase. Se lasa sa clocoteasca si se amesteca cu legumele. Se subtiaza adaugind 4 cesti cu zeama de carne sau de zarzavat. Se potriveste de sare si, cind este gata se adauga verdeata tocata marunt.
Se serveste la masa cu betisoare de cartofi

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cu mazare

Pui cu mazare
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea